Partneret

GaziOsmanPasa

Hemera Medica Center vjen me një bashkëpunim me dy nga spitalet më prestigjoze në Turqi: Medicine Hospital & GaziOsmanPasa Hospital Në këto spitale kryhen ndërhyrjet kirurgjikale më të vështira deri tek transplanti i organeve dhe të gjitha problemet tuaja shëndetësore që kanë nevojë për një trajtim më të specializuar.Gjithmonë këtu për tu kujdesur për shëndetin tuaj!

Medicine Hospital Turkey

Hemera Medica Center vjen me një bashkëpunim me dy nga spitalet më prestigjoze në Turqi: Medicine Hospital & GaziOsmanPasa Hospital Në këto spitale kryhen ndërhyrjet kirurgjikale më të vështira deri tek transplanti i organeve dhe të gjitha problemet tuaja shëndetësore që kanë nevojë për një trajtim më të specializuar. Gjithmonë këtu për tu kujdesur për shëndetin tuaj!