Ortopedi

Ortopedi

Ortopedia në Hemera Medical Center merret me parandalimin, diagnostikimin dhe trajtimin e
rasteve të patologjive që prekin sistemin muskuloskeletik tek të rriturit dhe fëmijët, si edhe
trajtimin e traumave.

Dr. Luca Pazzaglia
www.lucapazzaglia.it

⦁ Rikonstruksion të artikulacioneve me proteza të artikulacionit të gjurit,koksofemorale, supit
⦁ Artroskopi të gjurit, shpatullës, bërrylit.
⦁ Frakturat dhe pseudoartrozat, duke përdorur teknikë të avancuar vascularized bone graft

⦁ Kirurgji të plexit brachial
⦁ Imobilizimi i artikulacioneve me anestezi
⦁ Reponimi i mbyllur i luksacioneve
⦁ Ortopedi pediatrike.