Vizita e syve

Vizita e syve

• Kontrolli i vizionit dhe rregullimi i gabimeve refraktive (miopi, hypermetropia, astigmatizmi,
presbiopia)
• Kontrolli i presionit intraokular dhe kontrollit të glaukomës
• Kontrollimi i retinës dhe degjenerimit macular

• Vizita te pergjithshme okultiske
• Sektori i syzeve,markat me te mira dhe cmime te arsyeshme