Rastet Emergjente

Përmes teknologjisë së fjalës së fundit, profesionalizmit dhe pasionit, Hemera Medical Center ofron rrugën më të sigurt drejt shëndetit perfekt.

MJEKËSIA ESTETIKE

Ato që mendojnë të përmirsojnë pamjen e tyre, duhet së pari të konsultohen tek mjekët.

Oraret

 • E Hene - E Premte8:00am - 9:00pm
 • E Shtune8:00am - 8:00pm
 • E DielPushim

Hemera Medical Center

HEMERA Medical Center nëpërmjet teknologjisë më të avancuar, profesionalizmit & pasionit ofron shërbime të kirurgjisë estetike, mbjellje e flokëve, trajtim estetike për fytyrën dhe trupin.

HEMERA Medical Center nëpërmjet teknologjisë më të avancuar, profesionalizmit & pasionit ofron shërbime të kirurgjisë estetike, mbjellje e flokëve, trajtim estetike për fytyrën dhe trupin.
Suksesi ynë i garantuar janë mjekët e specializuar në universitetet më të mira botërore, paisjet më moderne të teknologjisë së fundit dhe produktet e cilësisë së lartë.
Aktualisht kirurgët e Klinikës Hemera ushtrojnë profesionin e tyre në klinikat estetike më të njohura në Itali, e së fundmi edhe në Shqipëri. Qëllimi ynë është te azhornohemi gjithmonë me studimet më të fundit bashkëkohore dhe te harmonizojmë artin me bukurinë tuaj natyrore.

Ekipi I Klinikës Hemera synon të ofrojë standardet perëndimore të kirurgjisë estetike me çmime të përgjysmuara krahasuar me ato të klinikave më të njohura europiane, por duke ruajtur të njëjtin standard cilësie.

Ju mund të kryeni një konsultë me mjekët tanë specialistë pranë ambienteve tona për të bërë ëndërrën tuaj realitet!

Call: +35569 337 3337
trapianto

TRANSPLANTI I FLOKËVE

cataract-surgery-1-transformed

OFTALMOLOGJI

Plastic-Surgery-transformed

MJEKËSIA ESTETIKE

fizioterapi-1-transformed

FIZEOTERAPI

Hemera Medical Center

PAISJET DHE KUALIFIKIMI BEJNË DIFERENCËN NGA KONKURRENCA

 • Zgjatja e Kockes
 • Dermatologji
 • Reumatologji
 • Ortopedi
 • Dermatoskopi
 • Endokronologji
 • ORL
 • Hematolog
 • Vizita e syve
 • Proteza e Syrit
 • Nderhyrje ne katarakt
 • DHI Hair Transplant
 • Glaukome
 • Dermokozmetik
 • Mjekesia Estetike
 • Kirurgji Plastike

NË BASHKËPUNIM ME :

logoturk
Logo-pnd-Medicine-Hospital-Turkey-Recovered-1-150x100

Hemera Medical Center

Ofrojmë PROFESIONALIZËM, CILËSI, ART!

Home