ENDOKRINOLOGJI

Kujdesi fizik / mendor / profesional u ofron pacientëve ndihmë për të rimësuar se si të kryejnë detyrat e përditshme ose të përmirësojnë të folurit e tyre pas një sëmundjeje ose lëndimi të rëndë. Të rrethuar nga pasuritë e tyre, kafshët shtëpiake dhe një mjedis i njohur, klientët tanë marrin mbështetjen që u nevojitet për të shijuar aktivitetet e tyre të rregullta dhe për të vazhduar të jetojnë mirë në shtëpi.

Merrni trajtimin më të mirë