DERMOCOSMETICS

Through state-of-the-art technology, professionalism and passion, Hemera Medical Center offers you the simplest and safest path to perfect health.

-Dermalixantrid laser (latest technology 2019)

The quality of service, equipment and qualification make the difference from the competition
security
Hemera Medical Center brings the latest technology

– Facial treatments (hydrafacial, everything done in a clinic by a specialist is measured
dermocosmetic with more experience)
Microneedling or micro needles applied to the skin cause surface damage to the skin in order to regenerate it and remove skin irregularities. Dermapen and Dermaroller are revolutionary devices equipped with a large number of micro-needles that make light punctures on the surface of the epidermis, giving you a more rejuvenated and fresh skin.
These micro-piercings promote the body’s own regenerative capacity through stimulation
collagen production and the addition of blood nutrients to the applied areas.

Advantages of Dermapen treatment:

 • Improves the appearance of fine wrinkles and fine facial lines;
 • Treats deep post-acne marks;
 • Treats alopecia combined with hair loss treatment ampoules (helps in strengthening the bulb);
 • Improves the appearance of cicatrices (marks) left after surgery;
 • Improves the appearance of skin stretch marks caused by loss of elasticity as a result of frequent weight movements;
 • Helps minimize pores;
 • Treats pigmentation and skin damage from the sun;
 • Improves the appearance of the skin thanks to the stimulation of collagen production from the pores;
 • Advantages of Dermaroller treatment
 • Improves the appearance of fine wrinkles and fine facial lines;
 • Treats deep post-acne marks;
 • Treats alopecia combined with ampoules for the treatment of hair loss (helps to strengthen the bulb);
 • Improves the appearance of cicatrices (marks) left after surgery;
 • Improves the appearance of skin stretch marks caused by loss of elasticity as a result of frequent weight movements;
 • Helps minimize pores;
 • Treats pigmentation and skin damage from the sun;
 • Improves the appearance of the skin thanks to the stimulation of collagen production from the pores

Deep Cleansing with Micro-Dermaabrasion

Microdermabrasion can help:

 • In improving the appearance of the skin by reducing fine wrinkles;
 • In improving early and secondary sun damage;
 • In the improvement of spots and superficial marks of acne;
 • Improving the appearance of enlarged pores;
 • It is not used for deep wrinkles or deep acne scars.
 • Microdermabrasion is an aesthetic treatment that aims to exfoliate the upper layers of the skin
  skin and its deep cleaning.

Advantages of Microdermabrasion treatment
Immediately after the treatment, the skin will be smoother, softer, cleaner and with a better appearance
rejuvenated;
After the procedure, the skin better absorbs moisturizers or different products that you will apply afterwards;
Reduces fine wrinkles if applied regularly;
An improvement of early and intermediate sun damage is noted;
Fading of spots and superficial acne marks;
Improvement of the appearance of enlarged pores as during the treatment the pores are stimulated in order to eliminate blackheads and meanwhile the abrasion stimulates the production of collagen. The combination of these procedures will result in the cleaning of pores and their narrowing;
It is not used for deep wrinkles or deep acne scars

 

Treatment of acne

Acne is a concern not only for teenagers as all of us have felt the embarrassment of pimples at different times of life. The skin specialists at the HEMERA Clinic, thanks to their several years of experience, treat a wide spectrum of skin indications, including the treatment of acne. For the treatment of acne, a consultation with the doctor is always suggested, who may suggest:
Carrying out some examinations to identify the genesis of the problem;
Following a drug therapy for a certain period of time;
Carrying out aesthetic treatments such as following several Peeling sessions in order to dry up active acne and the bacteria that are under it and then treating acne marks with Dermapen or Dermaroller.

Aesthetic treatments applied to active acne are always monitored and documented by the doctor who follows the patient throughout the treatment process until the end of the treatment sessions.
recommended.
After completing the acne treatment sessions, most patients continue aesthetic treatments with the medical staff of the HEMERA Clinic to remove the marks and spots left by acne on the skin.
You can consult a doctor of the HEMERA Clinic every day for various problems
your skin such as acne, blemishes, wrinkles, moles or for other maintenance treatments to maintain
the brightness dhe rininë tuaj.

HydraFacial

Quhet HydraFacial, një trajtim lëkure i projektuar që të zhvillohet në gjashtë hapa, që ndihmon për të
pastruar poret e bllokuara, inflamacionin si edhe pikat e zeza apo aknet në fytyrë.
Gjashtë hapat e HydraFacial
Ky trajtim fillon si çdo lloj  tjetër  që i bëjnë një pastrim të plotë lëkurës së fytyrës suaj. Një objekt i
veçantë me një spirale në të përdoret gjatë gjithë trajtimit. Mund të bëjë gjithçka, nga thithja e
papastërtive për të infuzuar lëkurën me përbërës të ndritshëm, tek ulja e inflamacioneve, etj.
1) Fillimisht bëhet një masazh , për të stimuluar më shumë lëkurën. Kjo nxit rrjedhjen e oksigjenit tek
qelizat dhe ndihmon në rigjallërimin e procesit natyror të lëkurës për eliminimin e toksinave.
2) Faza e ardhshme përfshin spastrimin e njëkohshëm dhe scrubin. Qelizat e vdekura të lëkurës fshihen, ndërsa një kombinim i acidit laktik dhe glukozaminës shtyn poret për të ndihmuar thellësinë e
hidratimit.
3) Hapi i tretë në proces përdoret një përzierje e fuqishme e acideve glikolike për të ndihmuar në lirimin e mbetjeve në lëkurë, çka më pas i shton ndriçimin dhe ngjyrën asaj.
4) Tani vjen pjesa kryesore e procesit: nxjerrja. Kjo është ajo ku helika spirale vishet dhe nxjerr shkopinj dhe papastërtitë e tjera nga poret. Ajo ndjehet më e butë se kurrë më parë.
5) Pas kësaj një koktej i acidit hialuronik, peptidet, antioksidantët janë futur në pore për t’a ushqyer dhe hidratuar atë.
6) Pjesa e fundit e fytyrës përfshin dritën e kuqe LED për të zvogëluar skuqjen e mbetur dhe për të
ndihmuar në rritjen e kolagjenit.

Trajtimet e trupit

Anti Celulit
Kriolipolizë (Tretje e lokalizuar e depozitave dhjamore)
o Zona e barkut
Zona e vitheve
Zona e kofshëve
Zona e krahëve
Strijet
Masoterapi dekontraktuese
Masazhe relaksuese
Mikrolifting
Modelim muskular
Akne (Trajtim me ultratinguj. Forezë farmakologjike)
Drenazh Limfatik Manual

Get the best treatment