FIZEOTERAPI

Fizioterapistë me eksperience akademike dhe profesionale të sukseshme , të diplomuar në Universitete prestigjioze të BE ofrojnë në HEMERA AESTHETIC një shërbim efikas dhe profesional.
Ky shërbim është i Integruar dhe në bashkëpunim me specialistët e saj ofron për herë të parë në Shqipëri edhe trajtime fizioestetike të bazuara në protokolle mjekësore.
Bashkëpunimi me mjekët specialistë dhe gama e gjerë e pajisjeve diagnostike e trajtuese të vendosura në ambientet e Klinikes i ofrojnë pacientit lehtësira në arritjen e rezultateve më të mira dhe në një kohë më të shkurtër.
Pas realizimit të një anamneze të plotë dhe ekzaminimi klinikë të detajuar do të diskutohen me pacientin opsionet e trajtimit.

 • Fizioterapia në ortopedi dhe traumatologji
 • Sport fizioterapi dhe performancë të lartë
 • Fizioterapia në reumatologji
 • Fizioterapia frymëmarrjes
 • Ortopedike dhe mbështetje ergonomike (disiplina e qendrimit fizik)
 • Fizioterapi pediatrike
 • Akupunturë
 • Osteopatia
 • Neurologji
 • Geriartri
 • Kardio respiratore
 • RPG (Riedukim Postural Global)
 • Fizioterapia estetike, antistres dhe anticelulit.
 • Fizioterapia kundër obesitetit
 • Terapia manuale
 • Masoterapi profesionale: kuruese, dekontraktuese, dhe relaksuese.

Trajtimet  e fizioterapise më të shpeshta sipas diagnozave që aplikohen në Klinikën tonë janë :

 • Aderenca
 • Artrit
 • Artrozë
 • Algodistrofi
 • Atrofi muskulare
 • Fizioterapi pediatrike
 • Borsit
 • Brakialgji
 • Cefalea
 • Cervikalgji
 • Çikatrizime
 • Diskopati
 • Distorsion
 • Drenazh
 • Edema
 • Staze venoze
 • Epikondilit
 • Epitrokleit
 • Forezë farmakologjike
 • Fraktura
 • Hematoma
 • Kapsulit
 • Kondropati
 • Kontraktura
 • Kontuzion muskular
 • Kontuzione
 • Kokso artroza
 • Limfedema
 • Lumbalgjia
 • Neuralgji
 • Osteonekrozë
 • Osteoporozë
 • Periartrit
 • Pubalgia sportive
 • Shiatik
 • Tendinit
 • Tunel Karpal
 • Ulcera

Merrni trajtimin më të mirë