LABORATORI I ANALIZAVE

Përmes teknologjisë së fjalës së fundit, profesionalizmit dhe pasionit, Hemera Medical Center ju ofron të merrni rrugën më të thjeshtë dhe të sigurt drejt shëndetit perfekt. Hemera Medical Center është pranë jush me të gjitha shërbimet që ju nevojiten. Nëse doni të bëni një kontroll rutinë apo specifik, ne ofrojmë një gamë të gjerë analizash, efikase dhe të sakta, në mënyrë që ju të ndiheni të sigurt për shëndetin tuaj. Ju informojmë se Hemera Medical Center bashkëpunon me kompanite e sigurimeve: Sicred, Sigma,Insig. Cdo analizë kryhet me teknologjine e fjalës së fundit dhe ju do te mirëpriteni nga një staf me profesionalizëm të lartë. Hemera Medical Center – Gjithmonë këtu per tu kujdesur për shëndetin tuaj!

  • Analiza Klinike
  • Biokimike
  • Imunologjike
  • Hormonale
  • Bakteriologjike

Merrni trajtimin më të mirë