DERMATOLOGJIA

Në ditet e sotme, në mjekësinë moderne, ka një rritje të ndjeshme të ndërthurjes së dermatologjisë me estetikën. Duke qënë se të dyja trajtojnë lëkurën në të gjitha shtresat e saj, është e pamundur të rrinë larg njera tjetrës. Dermatologët janë mjekë të specializuar në diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve dhe tumoreve të lëkurës. Dermatologjia në Hemera Medical Center ofron një gamë të gjerë shërbimesh mjekësore të një niveli të lartë me mjek të specializuar në këtë fushë.

Merrni trajtimin më të mirë