ORTOPEDI

Ortopedia në Hemera Medical Center merret me parandalimin, diagnostikimin dhe trajtimin e
rasteve të patologjive që prekin sistemin muskuloskeletik tek të rriturit dhe fëmijët, si edhe
trajtimin e traumave.

Dr. Luca Pazzaglia
www.lucapazzaglia.it

  • Rikonstruksion të artikulacioneve me proteza të artikulacionit të gjurit,koksofemorale, supit
  • Artroskopi të gjurit, shpatullës, bërrylit.
  • Frakturat dhe pseudoartrozat, duke përdorur teknikë të avancuar vascularized bone graft
  • Kirurgji të plexit brachial
  • Imobilizimi i artikulacioneve me anestezi
  • Reponimi i mbyllur i luksacioneve
  • Ortopedi pediatrike.

Merrni trajtimin më të mirë