VIZITA E SYVE

  • Kontrolli i vizionit dhe rregullimi i gabimeve refraktive (miopi, hypermetropia, astigmatizmi, presbiopia)
  • Kontrolli i presionit intraokular dhe kontrollit të glaukomës
  • Kontrollimi i retinës dhe degjenerimit macular
  • Vizita te pergjithshme okultiske
  • Sektori i syzeve,markat me te mira dhe cmime te arsyeshme

Merrni trajtimin më të mirë