Laser Thunder MT (mixed technology )

Seria Thunder MT e cila përbëhet nga disa modele të fuqizuara nga gjatësi vale të konsideruara si standard i lartë në dermatologji dhe mjekësi estetike.
Kombinimi i dritave Nd:YAG & Alexandrite shpërbëjnë edhe qimet më të holla që ndodhen në fazat e mirëmbajtjes. Përdorimi i dorezës ‘Scaner’ mundëson punimin më në thellësi të zonave ku aplikohet.
Skaneri i ri Quanta jep automatikisht energjinë lazer në mënyrë homogjene dhe me saktësi ekstreme në zona të gjera .
Laseri Mjekësor Deka Alexandrit
▫️Pa dhimbje dhe pa efekte anësore.
▫️Godet në mënyrë direkte folikulen e qimes duke e shpërbërë atë.
▫️Ka të inkorporuar sistemin e saj ftohës duke mos lejuar asnjë irritim të zonës përreth.
▫️Bëhet në çdo stinë dhe në çdo lloj lëkure, madje edhe tek ato më të pigmentuarat.
Thunder 34 DX classico (1)

Merrni trajtimin më të mirë

Laseri Mjekësor Deka Alexandrit
▫️Pa dhimbje dhe pa efekte anësore.
▫️Godet në mënyrë direkte folikulen e qimes duke e shpërbërë atë.
▫️Ka të inkorporuar sistemin e saj ftohës duke mos lejuar asnjë irritim të zonës përreth.
▫️Bëhet në çdo stinë dhe në çdo lloj lëkure, madje edhe tek ato më të pigmentuarat.