Dermatologji

Dermatologjia

Në ditet e sotme, në mjekësinë moderne, ka një rritje të ndjeshme të ndërthurjes së dermatologjisë me estetikën. Duke qënë se të dyja trajtojnë lëkurën në të gjitha shtresat e saj, është e pamundur të rrinë larg njera tjetrës. Dermatologët janë mjekë të specializuar në diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve dhe tumoreve të lëkurës. Dermatologjia në Hemera Medical Center ofron një gamë të gjerë shërbimesh mjekësore të një niveli të lartë me mjek të specializuar në këtë fushë.